Monday 29 November 2010

Tur-nummer

Mitt tur-nummer är inte 153. Vann ingenting i lotteriet! Var precis på årsmöte för brf där vi bor (zZzZ). Jag gick dit för en enda anledning. De tog inte ens upp den frågan - förslag om att bygga en hundgård. Aja. Nästa år kanske......

Glöggen är uppdrucken så nu ska jag gå och lägga mig, yiha!

Sunday 28 November 2010

Saffranlicious!

Idag har jag och Emma bakat lussekatter. De blev RIKTIGT saftiga och goda! Mmmmmmmums.

Kan tipsa alla att gå och se nya Harry Potter filmen. Den var väldigt bra! Ser fram emot den sista filmen nu. Hörde dock att spelet inte skulle vara så bra. Tror nog att jag hoppar över att köpa drt!

Tidigare under dagen idag åkte jag till djuraffären och handlade löpskydd till Svea. Hon är så söt i sina "trosor". Skulle ha köpt ett vintertäcke till henne också, men självklart så hade dem det inte i svart. Kanske kommer till affären på tisdag om vi har tur.

Sedan åkte jag till Hornbach för att köpa lite julpynt. De hade inte så mycket som jag hade hoppats på. Köpte iallafall två fina stjärnor att ha i köket. Eller Emma köpte dem. Mitt kort fungerade inte. De hade problem med sina kortmaskiner, bara vissa kort funkade. Det blev smått kaos kan jag ju berätta. Kön till bankomaten utanför var väldigt lång (om jag inte varit så irriterad hade jag tagit en bild och bloggat om det direkt).

Är så trött att jag inte riktigt vet om jag orkar ta mig till sängen eller om jag bara ska sluta ögonen här på soffan om slumra in.... zZzzZzz

Om inte...

... detta är nästa års fluga så vet jag inte vad som kommer vara det!

Modevärlden, here I come!

Saturday 27 November 2010

Förbannelse

Jag har korvbrödsförbannelsen! Så fort vi har korvbröd hemma så blir det det jag får äta till frukost. Antingen har det andra brödet tagit slut, eller så har det möglat. Vi hade bröd hemma som hade bäst före datum 27/11 och så var det mögligt idag! Så här sitter jag igen, med mina korvbröd........

Friday 26 November 2010

Vampyrbesök

Tror vi haft en vampyr på besök inatt. Hon/han bet mig blodig! Känns ganska konstigt att vakna upp med ett sår på fingret utan att ha någon aning om vart det kom ifrån...

Tänkte dela med mig av faktat att det inte är superkul att gå ut med en löpande Svea. Blev väldigt mycket dragande åt olika håll. Om det inte var jag som drog henne bakom mig så var det tvärtom. Men men inte så mycket att göra åt saken.

Imorgon mina vänner händer det lite spännande saker. Jag, maken, D och E ska gå till Hard Rock och sedan gå på bio och se den nya Harry Potter! Jiiiha. Och vi ska baka i helgen också. Lussekatter och pepparkakor, eventuellt annat också.

Seeya!

Thursday 25 November 2010

Kul kul

Så nu har vi en löpande hund hemma. Kul..... verkligen.....

They grow up so fast.

Tuesday 23 November 2010

Snögubbe!

Att stå och vänta på bussen är ju skittrist! För att få tiden att gå så passade jag på att göra en snögubbe. Synd att jag inte hittade något som kunde vara armar etc. Mannen som stod inne i busskuren och väntade på bussen kollade konstigt på mig. Tror han också ville göra en snögubbe men vågade inte riktigt släppa loss.

Haft en väldigt trevlig morgon. Gick upp 6:30 och tog ut Svea på en långpromenad på ca 45min. Kom hem och fixade frukost - kaffe, yoghurt och smörgås. Denna förtärdes medan jag lyssnade på Morgonpasset i P3 (LOVE). Maken vaknade och satte sig med en kopp kaffe så vi fick en liten stund på morgonen då vi kunde prata, var riktigt mysigt. Gjorde mig iordning och sen iväg till bussen.

Önskar att alla vardagsmorgnar kunde vara såhär. Men det blir det bara när jag börjar 9:00. Vilket jag gör 1-3ggr/vecka. Det är synd. Känner mig på mycket bättre humör än vad jag brukar på morgonen. När jag går ut med Svea det första jag gör så vaknar jag till och blir piggare. Skönt att vara på väg till jobbet i ett vaket tillstånd! Näe nu ska jag av bussen, ha en bra dag alla!

Monday 22 November 2010

Snöoväder

Hörde ett rykte om snöoväder imorgon så jag fick panik-köpa nya skor idag efter jobbet. Tur att jag inte sluta kl. 18 idag... Nu ska jag käka pannkisar med banan och grädde. Tihi! Bajj

Saturday 20 November 2010

Kraaam

Munchie ligger och kramar Mark i soffan, sicken sötnos!

Imorgon bär det av mot Freeport outlet. Där kommer jag förhoppningsvis hitta mig ett par nya vinterskor till ett bra pris. Håll tummarna för mig!

Gissa...

... vad vi ska göra nu? NOM!

Svea var överlycklig i snön idag. Skutta omkring som en hare. Var helt genomsvettig när jag och Svea kom hem. Tror jag klädde mig liiiite för varmt. Men så var vi ute i nästan 1,5h. Tiden går fort när man har roligt.

Nu - PIZZA!

Thursday 18 November 2010

Full blown torsdagsmys!

Först har vi käkat indisk takeaway från Masala. SMASKENS! Nu kollar vi på film och käkar popcorn, de andra åt glass också. Om det inte är torsdagsmys så vet jag inte vad som är det!

Rörmockarnas boss var här idag och kollade in vad mupparna hade gjort. Han sa direkt att det skulle åtgärdas, de ska flytta handfatet ca. 5cm längre mot toaletten. Sen ska spegeln upp också och ett högt skåp för förvaring. De kommer att komma hit (förhoppningsvis) i början av nästa vecka.

Måste säga det igen (för jag tror jag redan sagt det?), det är HIMMELRIKE att duscha i vår nya dusch!

Monday 15 November 2010

Hantverkare...

Blir så JEKLA trött på dem! Hur hade de tänkt sig att detta skulle gå ihop!?

Fyfan va trött, arg och besviken jag är nu. Skitsnyggt och funktionellt att ha 1cm mellan tvättmaskin och handfat.............. Det finns ju inte alls 15cm mellan toa och handfat att leka lite med.

SUUUUUUUUUUUCK!!!!!!!

Alltid ska det vara något. Fyfan.

Sunday 14 November 2010

Kolla PÅ tvn

Dusk föredrar att kolla PÅ tvn. Tydligen mycket intressantare än det som spelas upp på TVn. Jag och Mark kollar på Jimmy Carr's nya standup. Han är rolig. Men föredrar helt klart Michael McIntyre. Han får mig att skratta tills jag gråter! Läser för tillfället hans autobiografi som jag fick av Mark i födelsedagspresent häromdagen. Mycket rolig bok.

Jag tog inte livet av någon idag heller när vi var ute och körde! Brummade på ute på en 50väg. Var inte helt säker på att jag skulle klara av det, men det gick bra. Ser verkligen fram emot att ta mitt körkort nu. Näe nu måste jag koncentrera mig på TVn, bye!

Bloglovin

Sitter och surfar runt lite på nätet medan maken kollar på en av sina tv-serier. Känner inte riktigt för att hänga i soffan. Hört talas om bloglovin, men vet inte riktigt vad det är? Behövde tydligen klistra in detta i ett inlägg så får väl göra det då!


Senare idag ska jag och Emmis ut och övningsköra. Hon ska tydligen släppa ut mig på en väg idag. Så håll er hemma! Uj uj uj hur kommer detta gå!?

Verkar som att Svea börjar må bättre nu. Hon är mycket piggare och äter lite bättre. Har börjat ta ut henne på lite längre promenader, hon kryper nästan ur sitt eget skinn här hemma. Dock kan jag inte ta med henne ut i skogen nu. Hon TUGGADE nämligen i sig mina nya Gore-tex skor i fredags när vi var på middag hemma hos E & D. De fick ju iallafall leva typ 2 veckor? Snyft.....

Friday 12 November 2010

Badrumsrenovering

Renoveringen i badrummet är äntligen påbörjad! Badkar + toalett + handfat ska ut och nya grejer in. Skönt med lite nya fräsha grejer, har smått fobi för gamla sunkiga badrum. Vem vet vem som har lullat runt därinne innan vi flytta in.....

De är inte färdiga där inne än, trodde de skulle hinna med mer idag. Men men, inte så mycket vi kan göra åt saken. Toaletten är iallafall invigt moahahaha.

Before:




After:






Handfatsskåpet måste byggas färdigt, duschväggarna upp, tvätt + tork flyttas och installeras och spegel upp. Sen måste vi troligtvis få hit en elektriker också, suck och stön!

Men nu mina vänner är det FREDAGSMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYS!

Lyser upp

Man kan inte säga något annat än att göteborgshjulet iallafall lyser upp morgonen! Har inte varit uppe i det än. Skulle ju ha passat på när det var bättre väder ute, så man ser längre. Får ta mig i kragen till våren/sommaren.

Idag är det FREEEEEEDAAAAAAG! \o/

Wednesday 10 November 2010

Lektion 2

(vettefan vad jag gör med ögonen på bilden....)

Hade övningskörningslektion numero dos idag. Övade att växla. Växlade upp till 3:ans växel (att jag råkade få i växel 5 och fick motorstopp talar vi tyst om...)!

Nu blir det kycklingsallad och sedan Harry Potter 4. Bye bye!

Monday 8 November 2010

Övningskörning

Läskit värre! Hade lektion 1 idag med Emma. Vi kan nu konstatera att jag kan NADA om körning :D

Sunday 7 November 2010

Timeout

När Svea blir extra bitig så får hon timeout från flocken (dvs oss). Vi tvekar inte med att använda den metoden på andra med. Emma has been naughty!

(bild tagen av David)

Saturday 6 November 2010

Utttåkad

Antar att Svea blev uttråkad när jag och Mark var på stan...

Aja, bättre än uppätna skor iallafall!

Jaaaa! Äntligen!

Ett nytt CSI spel är ute! Jiiihaaaa nu är resten av dagen uppbokad. Mark ska på en man-date med David så jag ska sitta framför playstationet heeeeeeela dagen. Wieee

För dem som är intresserade:

[tips] Spelet var 100:- billigare på Webhallen än på Gamestop. [/tips]

Stor bebis

Ok jag kanske måste erkänna det nu. Min bebis är ingen bebis längre. Dock är det roligt att se valpigheten i hennes stora kropp. Nog därför jag har svårt att komma underfund med att det är en stor hund vi har nu.

På tal om stora hundar..... (hade först skrivit bebisar men tog bort det så inga missförstånd skulle uppstå!)

I torsdags hade jag och Mark en myskväll med god mat och nya Robin Hood filmen. Den var bra. Tycker det var kul att se en annan aspekt av karaktären!

Igår hade vi fredagsmys med mumsig mat och E & D här. De hade inte sett första Harry Potter filmen så vi kollade på den. Emma måste se alla HP filmerna innan den 6:e kommer ut på bio så hon kan följa med på premiären! Mohahaha

Vad skönt det är med helg! Idag ska jag dega i soffan och kolla på TV serier och filmer. Ska börja med Toy Story tror jag. Länge leve lördag! Hipp hipp hurra!

Thursday 4 November 2010

Ölonploppal!

Här är dem, mina nya glänsande öronproppar. Idag ska de testas. Kommer nog kännas konstigt att gå omkring med öronproppar hela dagen. Man ska ju ha dem på sig jämt under arbetstid tydligen.

Näe nu måste jag snart av bussen och ut i regnet. Hörs!

Wednesday 3 November 2010

Moooot Ullis!

Jag och Emma är påväg mot Ullared i pleb mobilen! Wrooooom Hoppas vi gör många fynd.

Rörmockarna skulle ha kommit och fixat vårat badrum idag. Byta toalett, handfat och installera dusch. Men de hade tydligen inte fått in våra prylar än så vet inte när de kommer.

Dock fick jag mina öronproppar idag! Ni ska få bildbevis senare. Wiiiooo

Tuesday 2 November 2010

Två ost med...

Två ost med bröd tack!

Bra att jag inte glömde köpa bröd igår när vi storhandlade för veckan...

Monday 1 November 2010

Konferansdag!

Idag är studiedag på förskolan så ska iväg på konferans med en massa föreläsningar. Ska bli spännande! Pheeeeow