Sunday 29 January 2012

Slut på veckan

Katterna ligger och har kramkalas i soffan och Svea ligger i mitt knä medan jag tycker synd om mig själv. Känner att jag kanske håller på att bli sjuk, hostig och kittlig i halsen. Inget bra slut på veckan direkt, hmpf!

Söndagsfrulle

Den här söndagen lyxar vi till det med våfflor, mumsfillibaba! Det förtjänar jag när jag har sådan träningsvärk från gårdagens MageRumpaLår pass (aaaaajjjjj mina lår).

Saturday 28 January 2012

Belysning

Äntligen har jag en lampa i sovrummet som jag kan använda när jag läser på kvällarna! Det är väldans tröttsamt att stiga upp ur sängen, gå 3-4meter, släcka taklampan, gå tillbaka 3-4meter och gå och lägga sig igen. Nu behöver jag bara trycka på en knapp!

Nu känns mitt liv en gnutta lättare.

Friday 27 January 2012

Snuttefilt

Svea har fått en snuttefilt! Den luktar som största kärleken i hennes liv - David.

Starbucks var awesome! Som vanligt med andra ord. Det som konfunderade mig lite var att vi såg en thailändsk munk som handlade en kaffe. Dricker munkar kaffe!? Det som konfunderade mig ännu mer var att vi sedan såg TVÅ munkar. Har de konferens i Göteborg eller!?

Efter vi flängt på stan en stund åkte jag och Emma iväg och sprang 7km. Det är lite smått läskigt (och jobbigt!) att springa på is, även om vi hade broddar. Tog en stund innan jag vågade lita på att de skulle fungera, speciellt i nedförsbackarna.

Nu ska vi kolla på Water for Elephants och smaska fredagsmys. Hejsålänge!

Fredagsfika

Guess where I am now?

NOMNOMNOM!!

Thursday 26 January 2012

Någonting Mark hatar

Om det är någonting som Mark verkligen hatar så är det när jag sätter kläder på våra djur. Jag får passa på när han bl.a är på toaletten!

Är hon inte söt i min tröja?

Hahahaha!

Monday 23 January 2012

Isigt

Gissa vem som inte (förhoppningsvis) kommer att halka när hon är ute och springer ikväll?

Proteinpulver

Nu har jag varit iväg och köpt proteinpulver till träningen! Jag ska bli stor och stark, eller nåt....

Köpte mintchoklad och hoppas att den smakar någelunda ok. Får jag se i eftermiddag helt enkelt, tjing!

Saturday 21 January 2012

Underhållande deluxe

Sitter mellan David och Emma i soffan och kollar på någon film. Bara det att både Emma och David sitter med sina datorer och gör annat. Känner mig lite malplacerad måste jag säga. Hmpf.

Det gäller att passa på

Äntligen har det kommit ordentligt med snö här i Göteborg! Så fort vi hade ätit lunch så packade vi ihop oss och åkte till hundgården för att busa i snön. Det var väldigt roligt och det känns lite synd att allt troligtvis kommer vara smält imorgon. Det var iallafall roligt så länge det varade!

Friday 20 January 2012

Smart, eller?

Antingen är Karamellkungen ute i god tid så att vi inte ska missa något julen 2012, vilket ger mig gott om tid att göra godisflingor! Eller så är dom sent ute och jag känner mig lurad.

Hur är det egentligen Karamellkungen? Va va va!?

Monday 16 January 2012

USA snack

Ser ni vad det är på bilden?

En twinkie! Har sett dem i amerikanska filmer och suktat efter att få sätta tänderna i en. Har ingen aning om vad som är i den, men den ser ju så himla god ut! Tack vare David sitter jag här nu med min twinkie och väntar på att Mark ska äta upp sin middag så jag kan få glufsa i mig.

Funderade ett ögonblick på att gömma undan den och vänta på det perfekta ögonblicket att äta den, men dem har tydligen väldigt kort hållbarhetstid så den skulle hinna bli dålig. Sen skulle väl säkert David ta tillbaka den om han fick nys om att jag sparade den!

-------------------------

Efter en LÅNG väntan hade Mark ätit upp och jag fick smaska på min efterrätt. Hur den smakade? Jag hade nog lite för höga förväntningar på den lilla rackaren. Sockerkaksdelen (utsidan) hade en citronsmak och jag har väldigt svårt för citrus i det formatet och insidan var som mumsig marshmallow fluff, vilket var gott.

Aja, nu slipper jag iallafall sukta efter twinkies i framtiden!

För sent

Fasen! Dom håller på att ta ner Göteborgshjulet för att flytta det. Jag hann (läs: glömde bort) inte åka i hjulet. Tycker jag är väldigt dålig stil, snyft.

Friday 13 January 2012

Punkare

Skulle testa och se om jag fortfarande hade kvar mitt andra hål i örat, det hade jag tydligen! Hade räknat med att kanske behöva pressa igenom nålen lite men den gled bara rakt igenom. Nu måste jag se om jag har något örhänge att sätta i hålet också.

Riktigt fredagsnöje detta!

Udda läsning

Känns lite konstigt att sitta och läsa på iPaden när jag sitter inne på biblioteket. Boken på paddan är iallafall lånad från biblioteket så det godkänns nog!

Utb. Systematiskt Arbetsmiljöarbete

Idag går jag kurs hela dagen, fram till 16:30. Känns lite bittert när fredagar är min enda tidiga dag, morr.

Kursledarna sa att man gärna skulle sätta sig bredvid någon man kände. Jahapp, jag sätter mig här själv då. Under min korkek och luktar på min stiftpenna....

Thursday 12 January 2012

Föreläsning

Gissa vad jag ska göra 31/1-12 kl. 19-21?

Jag drömde om det inatt också. Drömde att Fredrik Steen skolade in sitt barn på förskolan jag arbetar på och kände igen mig från i somras. Han frågade hur det gick med Svea och sen hade vi ett långt samtal.

Bl.a. berättade han för mig att Svea troligtvis morrar när jag försöker röra hennes tuggben i hennes bur för att hon hade känner lukt av älg utomhus.... Vad får jag allt ifrån när jag drömmer!? (ping Emma)

Monday 9 January 2012

APT

Istället för APT (Arbetsplatsträff) idag gick vi på föreläsning. Det var Sara Lund AKA Claes Smidt som talade.

Kortfattat handlade den om att vara öppen och nyfiken på det "annorlunda". Han är transvestit och pratade lite om hur det är att vara utanför normen. Han var väldigt rolig och kom med många tankeställare. En av de bästa föreläsningar jag varit på.

Ni kan läsa mer på www.saralund.se om ni är nyfikna! Han sa så mycket så det finna inte plats att skriva om det här (ja, jag är lat).

Nu måste jag nanna kudden så jag orkar med morgondagen, godnatt!

Sunday 8 January 2012

Mario 1-1 mini

Jag behövde köpa lite mer Hama mini pärlor idag så Emma skjutsade mig till Frölunda torg så jag kunde gå till Panduro. Men när vi kom dit så hittade jag inte pärlorna. Gissa vad? De hade inte mini storleken på det Pandurot. Pfff! Vi fick styra kosan mot stan istället. Inte för att dem hade så mycket mer minipärlor där. De ska tydligen dra ner på sortimentet och bara sälja enstaka färger. Fick iallafall tag på några påsar så får jag väl köpa resten på nätet.

Sedan när jag kom hem började jag med projektet att göra level 1 ur spelet Super Mario Bros med mini pärlor till Mark. Jag och Emma började ju att göra med vanliga pärlor igår. Det är jäkligt pilligt kan jag säga, för att få på pärlorna smidigast på pärlplattan får jag sitta med en pincett. Det kommer nog bli väldigt häftigt när det väl är färdigt!

Den gjord av minipärlor är ju såklart figuren längst till höger. La en likadan figur gjord med de större pärlorna bredvid och en smörkniv så ni skulle kunna se skillnaden.

Saturday 7 January 2012

Kokoskakor

Efter middagen slängde jag ihop en halv sats kokoskakor som vi nu mumsar på till Matrix.

Nam!

Super Mario Bros

Nu orkar vi inte pärla mer för idag, detta är resultatet av dagens arbete!

Blev väldigt coolt måste jag säga.

Inleder det nya året

Vad jag gör första lördagen på 2012?

Sitter och pärlar bitar ur Super Mario Bros! Väldigt lugnande för själen, dock desto värre för ryggen (när man sitter som en banan). Det är roligare än vad det ser ut måste jag säga. Ganska roligt att googla på det och se vad andra har gjort också. Tusan vad folk håller på med pärlplattor! Efter det här projektet ska jag göra mer Mario-grejer till Mark, men med minismå pärlor.

Har varit duktig idag också. Hann avverka ett gympass och shoppa (både kläder till Mark och mat) innan klockan ens blivit 14!

Nu klagar Emma på att jag inte jobbar så får väl sluta blogga då, bajj.

Friday 6 January 2012

Fredagstur

Jag och Emma begav oss ut och sprang nästan en mil idag. Blev inte så kall som jag trodde jag skulle bli, även fast det var 0 gradigt ute.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan äta köttbullar. Hej hopp!

Tuesday 3 January 2012

Tofs

Ser ni tofsen högst upp huvudet på mannen som sitter framför mig?

Finns det ingen i hans närvaro som är villig att peka ut att han har missat att klippa en relativt stor tofs på huvudet!? Och nej, det ingår inte i frisyren då han är snaggad.

Om jag hade haft papper hade jag skrivit en lapp till honom och smugglat ner i hans jackluva.