Tuesday 29 January 2013

Sköljmedelsdilemma

Är det bara jag eller ser dessa inte likadana ut!? Jag minns nämligen att när jag ifrågasatte min man om varför han inte slängt den gamla förpackningen (utan ställt den på byrån i hallen) så sa Mark att han sparade den för att veta vilken han skulle köpa. Jag tycker inte dessa två ser ut att vara likadana? Men det kanske bara är jag som är petig... Får se om han lyckas bättre med shoppingen nästa gång, hmpf!

Känns som att det var längesedan jag skrev ett inlägg. Har väl inte hänt så mycket på sistone helt enkelt!

Nu är det i alla fall mindre än 5veckor kvar till beräknade födelsen, spännande! Och imorgon ska jag gå på den första föräldragruppsträffen (bättre sent än aldrig?). Har dessutom hela 8arbetsdagar kvar innan jag går på FL. Bara så ni vet! Tjingeling

Monday 7 January 2013

Äta upp mina ord

Jag får nog äta upp mina ord från förra inlägget om nyårsafton. Jag skrev att året inte kan bli annat än bättre eftersom jag påbörjade det med en redig förkylning.

Ack så fel jag hade. I lördags åkte jag på ryggvärk from hell. Vet inte om det är ryggskott eller foglossning eller något annat men ont som faen gör det. Blir ju inte bättre av att jag går omkring med x antal extra kilon på magen. Har i alla fall fått en akuttid hos sjukgymnasten imorgon så får förhoppningsvis svar då!

Är så trött på att ligga på soffan att jag håller på att krevera. Kan bara hoppas att detta går över snabbt så jag kan leva normalt igen. Åtminstone kunna gå på toaletten utan att vara rädd för att fastna där (ja, igår morse kom jag inte upp från toaletten och Mark blev tvungen att komma och rädda mig, värdigheten sjönk smått...).

Tuesday 1 January 2013

Nyårsafton 2012

Även om jag inte mådde särskilt bra firades en trevlig nyårsafton ute på landet med E & D.

God mat, gott sällskap och jag lyckades hålla mig vaken till 00! Dock såg jag bara en raket. Inte lika mycket fyrverkerier ute på landet som inne i stan direkt. Men vad spelar det för roll egentligen!

Idag är hunden bakfull (eller ja i alla fall jäkligt trött efter att ha ränt runt hela natten i huset) och är helt utslagen. Jag mår som att jag har drabbats av influensa men minus feber, dvs som piss. Ont överallt, snorig, halsont och hostig. Kanske inte bästa sättet att inleda det nya året på men nu kan det ju bara bli bättre!

Om 60dagar är Dobby beräknad och jag har bara typ 42dagar kvar tills jag går på FL. Vi ser båda fram emot det mycket, men har en konstig känsla i kroppen då jag inte alls vet vad jag ska förvänta mig! Hoppas tiden går fort och är relativt smärtfri.

Näe dags att gå och sova kans... ZzZz