Tuesday 26 February 2013

Twingo

Det var ju den nya barnvagnen. Vi beställde en från England som verkar helt ok, får se sedan när vi provkört den med lilla Dobby i! När hen nu behagar att komma ut.

Var hos BM igår och Dobby är iallafall fixerad långt ner så det är ju positivt. Jag har även packat väskan vi ska ha med oss till förlossningen så nu är vi redo! Men Dobby får vänta tills lördag så E och D hinner komma hem från Thailand.

Monday 25 February 2013

Leverans

Gissa vad som har kommit!?

Thursday 21 February 2013

Djurförbjud

Nu ska det hända grejer här hemma! Eftersom det (förhoppningsvis) inte är så lång tid kvar tills Dobby kommer så får djuren inte längre vara i sovrummet. Blir så himla mycket katt- och hundhår där inne och jag vill inte veta av det! Så idag har grinden används flitigt.

Katterna har inte fattat än att de kan hoppa över grinden om de vill komma in, hoppas att de inte kommer att komma på det heller! Får se hur mycket mjauande det blir ute i vardagsrummet inatt bara...

Har börjat förbereda saker till väskan vi ska ha med oss till förlossningen också. Plockat fram lite kläder till Dobby och i alla fall börjat fundera på vad jag ska ta med till mig själv. Är så inställd på att gå över tiden 2veckor, så gött som bebisen verkar ha det i magen, så känner mig inte så stressad med att packa faktiskt! Det kommer när jag orkar helt enkelt!

Nu ska jag kolla på Tv, tjingeling!

Wednesday 20 February 2013

Gravidvarm

Tur att jag är varmare i mig själv nu när jag är gravid, är ju smått svårt att få plats i min vinterjacka kan jag ju säga! Men köpte en fleecetröja på mellandagsrean som har hållt mig nu i vinter.

Helt otroligt att jag knappt fryser alls med tshirt, långärmad tröja som jag inte kan stänga och en fleecetröja, när det är minusgrader ute. Jag som annars är väldigt frusen klagar inte i alla fall!

Tuesday 19 February 2013

Tada!

Titta vad tjusigt det blev! Mycket lättare att få upp dem på väggen än jag trodde att det skulle vara.

Och svar ja, Mark gjorde det mesta av jobbet!

Projekt barnkammare

Nu ska vi äntligen sätta upp klisterlapparna som vi köpte i julas för väggen bakom Dobbys säng. Wish us luck!

Monday 18 February 2013

Måndagsäventyr

En fördel med att vara föräldraledig är att jag kan åka till IKEA tidigt en måndag! Knappt något folk alls så vi kunde gå igenom snabbt och smidigt.

Nackdelen är att jag är helt slut nu! 2veckor till beräknad nedkomst gör det gaaaanska tungt att gå på IKEA. Nu ska jag smarra min glass som Mark köpt till mig, bajj!

Wednesday 13 February 2013

Gaviscon

Fått tillbaka den fruktansvärda halsbrännan igen så köpte Gaviscon idag. Måste de vara så himla äckliga!? Har suttit nästan en halvtimme och kollat på tabletten men inte velat ta den. Nu har jag i alla fall tagit den, bleh!

Var hos BM och mätte Dobby idag också och allt såg bra ut och bebben följer kurvan. Sen har det inte hänt så mycket mer än att jag somnade på soffan en timme... Men jag har lyxen att kunna göra det nu när jag är föräldraledig!

Saturday 9 February 2013

Föräldraledighet

Igår var min sista dag på jobbet, vilket jag firar med att ligga i soffan med feber! Känns väldigt konstigt att veta att jag inte ska jobba på måndag...

Febern hoppas jag att jag kan kurera med Alvedon (visste ni att det finns majsstärkelse i Alvedon?), vatten, isglass, Harry Potter och cheez heartz! Och melodifestivalen sen såklart, om jag lyckas hålla mig vaken så länge...

Friday 1 February 2013

Once you go black...

Nu äntligen är den tillbaka i butik! Ska jag mumsa på senare idag. Det bästa med den är att jag inte behöver vara orolig för att Mark ska äta upp hela, han tycker inte om lakrits! Hihihi

Precis varit och mätt Dobby och den lilla följer sin kurva, har dock blivit lite större så nu är jag övertygad om att jag kommer att behöva föda ut en monsterbebis! Aja, ut ska bebben vilket fall.

Efter idag har jag bara en vecka kvar på jobbet, känns väldigt konstigt. Måste börja komma på saker jag kan göra hemma medan jag väntar på Dobby. Saker som nödvändigtvis inte inkluderar städning...